- DISSABTE 24
13h Octubre Centre de Cultura Contemporània
Taula redona Webseries
COM PRODUÏR UNA WEBSERIE SENSE ANAR A PRESÓ.
Teresa Segura (Productora de ‘Malviviendo’), María Maroto (Productora de ‘Temporada Baja’) i Mafalda González (Productora Delegada de Flooxer-AtresMedia)
18h Octubre Centre de Cultura Contemporània
Taula redona Webseries
ÉS FÀCIL FRACASSAR FENT UNA WEBSERIE SI SAPS COM.
Dirk Rosenlöcher (Director de ‘Discocalypse’), Samuel Brisson (Director de Explaining to an alien), Lothaire Daix (productor de la webserie “REAL COPS”) i Daniel Ward Garber (Director de 1Life)
20-21h Octubre Centre de Cultura Contemporània
Taula redona Webseries
EL CROWDFUNDING COM A FORMA D’ARRUÏNAR A LA TEUA FAMÍLIA I AMICS.
Miguel Cañizares (Productor de Sin Vida Propia), Josevi G. Herrero (Director de Contanto Estrellas)
- DIUMENGE 25
11 h. Sala José Sancho. Edifici Rialto
MASTER CLASS: MEMORIAS DE UN HOMBRE EN PIJAMA
A càrrec de Carlos Fernández de Vigo (director) i Lorena Ares (directora de animación).
Activitat especialment recomanada per als estudiants d’animació en la qual es presentaran les primeres escenes de Memorias de un hombre en pijama, pel·lícula d’animació basada en la novel·la gràfica del valencià Paco Roca (Premi Nacional del Còmic). Aquesta adaptació combina animació amb imatge real.
Domingo 25 11 h. Aula Capitular del Carmen
TAULA REDONA. “CURTMETRATGISTES VALENCIANS DE CLASSE A”.
Amb la participació d’Elena López (directora de Las vísceras), Chema García Ibarra (director de La disco resplandece), José Luis Moreno (Subdirector de l’Àrea Audiovisual de l’Institut Valencià de Cultura) i Carlos Madrid (Director de Cinema Jove).
Trobada professional en què els directors valencians que han participat en festivals de classe A posaran en comú la seua experiència
13h Octubre Centre de Cultura Contemporània
Taula redona Webseries
HI HA VIDA DESPRÉS DE YOUTUBE?
Henry Gagnon (President de HG Distribution, Meredith Burkholder (Directora del Berlin Web Fest), Emilio Sánchez (Director de Flooxer-AtresMedia)
18-18:45h Octubre Centre de Cultura Contemporània
Taula redona Webseries
EL ABC DE LAS WEBSERIES Y EL XYZ DE CÓMO HACERLAS.
Abel Zamora (Guionista y Director de ‘Temporada Baja’), Riccardo Cannella (Guionista i Director de ‘Hidden’) i Neem Basha (Director y Productor de ‘Neem’s Themes)
20-21h Octubre Centre de Cultura Contemporània
Taula redona Webseries
LA MEUA WEBSERIE ES VA DE FESTIVALS.
Rose of Dolls (Directora de Bilbao Web Fest i Creadora de ‘Gifted Corporation’).
- DILLUNS 26
11 h. Sala Capitular Museu del Carme
Trobada en la qual participaran David Garrido Bazán (Jara, Extremadura), Natacha Mora Yanes (Canarias en corto, Canàries), Esther Cabero (Kimuak, País Basc), Jorge Rivero (Cortometrajes Laboral Cineteca, Astúries), Queralt Pons (Shortcat, Catalunya ), Carmen Serrano Murillo (Andaluza de Instituciones Culturales, Andalusia), Ismael Martín (Madrid en corto, Comunitat de Madrid), Dolors Meijomín (Shorts From Galícia), Javier Muñiz (Querqus, Castella i Lleó), Víctor Lamadrid (Catálogo de Cortometrajes Cántabros,, Cantàbria), Teresa Azcona (Film.ar, Aragó) i Dora Martí (Curts, Comunitat Valenciana).
20h. Sala José Sancho
PRESENTACIÓN CATÁLOGO CURTS IVAC
Amb la presència d’Abel Guarinos, director del IVC, Dora Martí, coordinadora del Programa Curts i els directors dels curtmetratges.
- MIÉRCOLES 28
11h. Aula Capitular Museu del Carme
FESTIMAPP – MAPA DELS FESTIVALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Sessió de presentació de la Coordinadora de Festivals de la Comunitat Valenciana.
Trobada professional que versarà sobre la situació actual de la plataforma FESTIMAPP i en la qual es presentarà la Coordinadora de Festivals de la Comunitat Valenciana.
11h. Sala José Sancho
MASTERCLASS: “La música, eina narrativa del cinema” a càrrec de Conrado Xalabarder, especialista de música de cinema
Activitat adreçada a músics i compositors de bandes sonores en què s’explicaran quines són les principals claus que fan que la música siga un element fonamental en la construcció d’una pel·lícula, tant perquè aquesta transmeti emocions com molt especialment informacions. I per què en el cinema, el compositor ha d’actuar més com a cineasta que com a compositor.
19h . Jardín Botánico (Auditorio Joan Plaça)
ENTREGA PREMIO MUÑOZ SUAY
L’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España entrega el Premio Muñoz Suay 2016 a Manuel Guiérrez Aragón pel seu llibre ‘A los actores’.
20h . Sala José Sancho
CURTS CEU 25 ANIVERSARI (89′)
Presentació a càrrec de Carlos Madrid (director de Cinema Jove), Begoña Siles (CEU) i els directors dels curtmetratges.
Col.loqui posterior amb el públic.
- JUEVES 29
11 h. Sala Capitular Museu del Carme
PRESENTACIÓ LLIBRE ‘Quiero decirte …’ de SERGIO VILLANUEVA
Presentació del llibre ‘Quiero decirte…’ a càrrec del seu autor, Sergio Villanueva, i del guionista Pau Martínez. Editat per El búho de Minerva, aquest llibre deixa constància de l’amistat i trobades professionals de l’autor amb l’actor Juan Luis Galiardo.
22:30 Sala José Sancho
(PE) ANÁLISIS DE SANGRE AZUL (64′).
Amb la asistència de Gabriel Velázquez (productor i co-director) i acompanyament musical en directe a càrrec de DJ H4L 9000.
- VIERNES 30
11 h · Sala José Sancho. Edifici Rialto
MÚSICA VISUAL: TROBADA DE MÚSICS I PRODUCTORS
Presentat per el seu autor, Miguel Ángel Font
Trobada de productors i músics de cinema organitzada per Musimatge i PAV. S’hi presentarà la nova web de Musimatge que aglutina compositors de música per a cinema.
- SÁBADO 1
11 h · Sala José Sancho. Edifici Rialto
XMILE. UNA SONRISA PARA LOS SENTIDOS
Presentat per el seu autor, Miguel Ángel Font.
Conferència i projecció sobre sensibilització cultural accessible per a totes les discapacitats sensorials i inclusiva a través del curtmetratge Xmile.
Aquest projecte, dirigit pel valencià Miguel Àngel Font, és el primer en tractarel cinema a través dels cinc sentits, de manera que les persones cegues, sordes i sordcegues han pogut accedir a una disciplina artística que no sempre els ha tingut en compte com a públic.
Una proposta des de l’empatia, mitjançant la qual es compartiran idees per què incloure a totes les persones dins d’una sala de cinema deixe de ser una cosa anecdòtica o poc coneguda.