35 Edició Festival
35 Edició de Cinema Jove

El FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE VALÈNCIA – CINEMA JOVE celebra la seua edició número 35 del 19 al 27 de juny de 2020. El festival continua amb el seu objectiu de promocionar als joves cineastes, per la qual cosa es limita la franja d’edat dels participants en Secció Oficial a 40 anys.

La nova etapa de Cinema Jove vol tornar al caràcter jove del festival de totes les persones que ho formen: professionals, públic i cineastes.

Cinema Jove va nàixer com un certamen dedicat a l’educació cinematogràfica, als pocs anys es converteix en un festival dedicat a joves cineastes professionals, encara que sense perdre mai la seua secció educativa (avui denominada Trobada Audiovisual de Joves). Al llarg de la seua trajectòria, el Festival ha servit de fòrum de trobada internacional per a joves cineastes arribats de tot el món, amb dues seccions oficials (llargs i curtmetratges) a més d’homenatges, retrospectives, cicles temàtics, presentacions de llibres… i afavorint una proximitat total entre el públic i els professionals del cinema a través de trobades i col·loquis.

Cinema Jove, atenent a l’impacte tecnològic en el sector audiovisual, segueix incloent per cinquè any consecutiu una secció oficial competitiva dedicada a les websèries digitals.