Noticias 30 años de programa Erasmus
Vine a descobrir el cartell de la 39 Cinema Jove

El pròxim 23 de maig a les 19h revelarem el cartell d’aquesta edició de Cinema Jove. En aquesta ocasió, comptarem amb la il·lustradora Laura Wächter, en connexió des dels Estats Units.

L’estil visual de Wächter es caracteritza per una paleta cromàtica molt característica, centrada en una tríada de colors bàsica de turquesa, roig pàl·lid i groc. Ha treballat per El Pais, Tusquets, Blackie Books o Penguin Books. Va ser guardonada amb el World Illustration Awards en la categoria de cobertes de llibres per la sèrie de llibres de la Premi Nobel de Literatura Annie Ernaux.

Coneix de primera mà el cartell i els seus secrets a través d’una xarrada amb l’autora, Laura Wächter, Ada Deu (Directora d’Art de Cinema Jove) i moderada per Mireia Pérez. A més, podràs portar-te un pack del festival amb la nova imatge; t’encantarà.

La jornada es completarà amb la projecció de dos curts: ‘La herida luminosa’ de Christian Avilés, guanyador de la Lluna de València a millor curtmetratge la passada edició; i l’estrena de ‘Complications’ de Ivar Aase, Secció Oficial 2024.

L’esdeveniment tindrà lloc a la Sala 7 de l’Edifici Rialto. Acabarem amb un DJ set de les Hits With Tits i unes cerveses. T’esperem!

Sol·licita la teua invitació ací (entrades esgotades).