Noticias Festival, Futuro de Cine: Nuria Herrero,
Un Futur de Cinema: Nuria Herrero

Nuria Herrero va mostrar la seua passió per les arts escèniques des de xicoteta. Als huit anys va començar a estudiar piano i va obtindre el títol de grau mitjà. Va estudiar art dramàtic a l’Escola de l’Actor de València i es va formar en teatre musical al Liverpool Institute for Performing Arts. També ha estudiat Traducció i Interpretació i parla sis idiomes.

Va començar la seua carrera en sèries per a Canal 9. En l’àmbit nacional l’hem vista en Bienvenidos al Lolita, Los misterios de Laura, Rabia, El barco o Tiempos de guerra. Ha participat en pel·lícules com El amor no es lo que era (Gabi Ochoa) i Toc Toc (Vicente Villanueva). En teatre, destaca La pechuga de la sardina (CDN); Pulveriza, Todas muertas i El declive (Abril Zamora); Kafka i la nina viatgera i Ficció (Carles Alberola); La llamada (Javier Ambrossi i Javier Calvo) i Venus, de Víctor Conde. Té pendent d’estrena la sèrie de Telecinco Señoras del (H)ampa i la pel·lícula Zero, d’Ignacio Sánchez.

  • TOC TOC

Vicente Villanueva

Espanya, 2017 | Color 96 min. Digital | VOSAngl.

Nuria Herrero, Paco León, Alexandra Jiménez, Adrián Lastra

Un grup de pacients coincideix en la consulta d’un eminent psicòleg, tots ells tenen TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu). Però, com el metge es retarda, hauran d’esperar-lo intentant mantindre a ratlla manies, impulsos, convulsions, obsessions i rituals.