Noticias Festival, Futuro de Cine: Pol Monen,
Un Futur de Cinema: Pol Monen

Encara que pràcticament va ser anecdòtic, Pol Monen va ser un xic Almodóvar. Només era un xiquet, però va formar part de les famoses escenes de l’internat infantil que el director manxec va rodar per a La mala educación. Aquella experiència va ser determinant perquè aquest català establit a Madrid es dedicara al cinema, interpretant xicotets personatges fins que el realitzador Esteban Crespo li va donar la seua primera gran oportunitat al capdavant del repartiment d’Amar al costat de María Pedraza, treball pel qual va ser nominat al Goya al Millor Actor Revelació en 2018.

Des de llavors no ha parat d’enllaçar un treball amb un altre. En cinema va interpretar al fill de José Coronado en Tu hijo (Miguel Ángel Vivas, 2018) i enguany estrena la comèdia Salir del ropero (Ángeles Reiné, 2019). En la televisió, Vivir sin permiso en Telecinco o La reina del sur per a Telemundo. Enguany, a més, ha protagonitzat per a Netflix la pel·lícula de Jota Linares ¿A quién te llevarías a una isla desierta?, al costat de Jaime Lorente i María Pedraza.

  • ¿A QUIÉN TE LLEVARÍAS A UNA ISLA DESIERTA?

Jota Linares

Espanya, 2019 | Color 93 min. Digital | VOSAngl.

Pol Monen, Jaime Lorente, Andrea Ros, María Pedraza

Quatre amics han viscut immersos en el seu propi univers durant els huit anys que han compartit pis a Madrid. Però arriba un moment en les seues vides en el qual els quatre joves hauran d’enfrontar-se al seu propi futur abans que s’acabe l’estiu.