Noticias Festival
Turisme València llança els “menús de cinema” inspirats en clàssics cinematogràfics durant Cinema Jove
  • Amb el menú de cinema, entre el 23 de juny i l’1 de juliol, es fa lliurament d’una passada per a visualitzar una de les sessions programades en Cinema Jove
  • Les reserves dels menús poden realitzar-se a partir d’avui en la web: visitvalencia.com

La Fundació Turisme València, en el marc del Festival Internacional de València – Cinema Jove, impulsa “menús de cinema”. Amb l’objectiu de promoure la gastronomia, alhora que es promocionen les creacions audiovisuals, un total de 10 restaurants oferiran diferents propostes gastronòmiques inspirades en clàssics cinematogràfics. Així mateix, cada “menú de cinema” inclou la invitació per a gaudir d’una de les sessions programades durant el festival.

L’oferta gastronòmica més cinematogràfica de la ciutat podrà gaudir-se a partir del dia 23 de juny i fins a l’1 juliol, coincidint amb el festival. El termini de reserva per als menús arranca avui, i poden realitzar-se a través de la web visitvalencia.com.

Els restaurants de la ciutat que participen en aquesta primera edició de “menús de cinema” són Al Pomodoro, Chez Lió, La Lola, La Pappardella, Lotelito, Mon, Ocho y Medio, Palacio de la Bellota, Puerta del Mar i Vuelve Carolina (1 sol Repsol).

Entre les propostes trobem el menú “Tavernier” – inspirat en el director Bertrand Tavernier-, “La Dolce Vita” (Federico Fellini -1960), “Menjar, Beure, Estimar” (*Ang Llig – 1994), “Comer, Beber, Amar” (Ang Lee – 1994), “El Bar” (Álex de la Iglesia- 2017), “La Gran Comilona” (Marco Ferreri – 1973) o “Sesión Continua” (José Luis Garci – 1984). Així mateix, trobem plats com “Un toque de Canela” (Tassos Boulmetis -2003), “Jamón, Jamón” (Bigas Luna-1992) o “Brownie de Willy Wonka” (Willy Wonka y la fábrica de chocolate- Mel Stuart -1971), entre uns altres.