Noticias Futuro de cine
Trobades amb Paula Usero, premi Un Futur de Cinema 2021

Paula Usero serà el premi Un Futur de Cinema en 36 Cinema Jove. L’actriu valenciana ens acompanyarà durant els últims dies del festival per a presentar ‘Cuando haces pop‘, el curtmetratge de Kevin Castellano i Eduardo Hirschfield protagonitzat per Paula Usero i María Caballero, així com per a realitzar una trobada oberta amb públic i premsa i finalment recollir el seu premi Un Futur de Cinema en la Gala de Clausura. Ací teniu les dates exactes dels esdeveniments:

  • Dia 24 a les 17:00h en el Teatre Rialto:

Projecció del curtmetratge ‘Cuando haces pop’, amb presentació de Paula Usero, com a part del programa 5 de Secció Oficial de Curts, on també es projectaran “Raisa”, “Incomplete Woman”, “White Eye”, Sestre” i “Nantong Nights”.
L’accés a aquest esdeveniment serà mitjançant entrada pagada.

  • Dia 25 a les 12:00 en el Teatre Rialto:

Trobada de Paula Usero amb premsa i públic.
L’esdeveniment serà gratuït però requerirà reserva d’assistència. També hi haurà una retransmissió en línia a través de Youtube..

  • Dia 26 a les 18:30h a la Sala Martí i Soler del Palau de les Arts

Gal·la de Clausura de 36 Cinema Jove, en la qual s’atorgarà el premi Un Futur de Cinema 2021 a Paula Usero.
L’accés és gratuït però requerirà reserva d’assistència.

Recordem que també podreu veure ‘Cuando haces pop’ el dia 20 a les 19.45 en el Teatre Rialto com a part del programa 5 de la Secció Oficial de Curts,  encara que aquesta vegada sense la presència de Paula.

Compra i reserva d’entrades

Tant per als esdeveniments pagats com els gratuïts es duran a terme a través del nostre servei web de venda d’entrades, que estarà disponible a partir del dilluns 14 de juny. Podreu comprar l’entrada directament en la fitxa de la pel·lícula i en el menú d’inici de la nostra web.
Per al cas de la projecció de ‘Cuando haces pop’, encara que les entrades en línia s’esgoten, encara existirà una quantitat reservada que es posarà a la venda en les taquilles de l’Edifici Rialto el mateix dia de la projecció mitja hora abans de començar.