Noticias Festival
Torna el Premi Proyecto Corto Movistar + a Cinema Jove

Després d’un any d’absència, torna el premi Projecto CortoMovistar+ a Cinema Jove. La iniciativa, que compleix la seua edició 19, cerca donar suport a la producció de cinematogràfica oferint als guanyadors els mitjans per a realitzar un curtmetratge. El premi està convocat per Movistar + en col·laboració amb Pecera Estudio i Free Your Mind.

Podran participar totes les empreses físiques o jurídiques que es troben inscrites com a productores en el Registre d’Empreses Cinematogràfiques i Audiovisuals de l’ICAA, conforme a l’Ordre de 7 de juliol de 1997. També podran participar aquelles empreses inscrites com a productes en el registre d’empreses cinematogràfiques propi d’una Comunitat Autònoma.

Els participants hauran d’enviar abans del 31 de maig un màxim de dos projectes que plantegen curtmetratges que no superen els 20 minutos. Per a donar suport a aquest projecte hauran de presentar un dossier d’inscripció complet.

Consulta les bases del premi Proyecto Corto Movistar+

El projecte premiat rebrà un suport de 9000 € de Movistar +, un patrocine de postproducció d’àudio de Pecera Estudio valorat en 3000 € i un patrocini de postproducció d’imatge a càrrec de Free Your Mind. Una vegada finalitzat, el curtmetratge s’estrenarà durant la 37 edició de Cinema Jove, en 2022.