Noticias Festival
Revelem la Secció Oficial Òrbites de la 39 edició

Els nous llenguatges i narratives experimentals continuaran tenint presència durant la 39a edició de Cinema Jove, a través de la Secció Oficial ‘Òrbites’. Enguany, quatre pel·lícules competiran en el Teatre Rialto per un premi de 2.500 euros.

Les pel·lícules seleccionades són:

‘El arte de los analfabetos’: Una estrena mundial de Kevin Castellano i Eduardo Hirscheld, que narra el viatge d’un avi amb el seu net, reconstruint un recorregut a peu de la postguerra des de València fins als Pirineus.

‘My Sextortion Diary’: Un thriller documental de Patricia Franquesa que detalla la seua experiència d’extorsió per ciberdelinqüents després del robatori del seu portàtil, mostrant la seua lluita per justícia.

‘Elogio del horizonte’: Mediometraje de Rafael Alberola i Jimena Merino, que segueix a una parella en un viatge a Astúries, explorant temes d’amor i creativitat cinematogràfica.

‘Antier Noche’: Una docu-ficció etnogràfica d’Alberto Martín Menacho sobre un xiquet a Extremadura que descobreix la relació entre humans i animals a través de la caça amb llebrers.

Cada pel·lícula aborda temàtiques i estètiques diverses, des de la memòria històrica i personal fins a l’exploració de relacions humanes i desafiaments tecnològics. Podràs veure cadascuna d’elles des del 20 de juny en el Teatre Rialto.

Compra les teues entrades ací.