Noticias Webseries
Secció Oficial de Websèries: programació completa

La secció Oficial de Websèries de #36Cinemajove se situa enguany a la Sala 7 de l’Edifici Rialto i combinarà projeccions, trobades i xarrades durant els dies 19 i 20 de juny, és a dir, el primer cap de setmana del festival.
En aquesta secció els assistents podran conéixer de prop algunes de les últimes propostes quant a sèries web, a més de poder escoltar els seus creadors discutir la seua obra.
A part, hi haurà dues taules redones on es tractaran aspectes relatius a la indústria i el mercat de les websèries.

El programa de la Secció Oficial de Websèries serà el següent:

Dia 19 a les 16:00h

El programa 1 de la Secció Oficial de Websèries inclourà els següents títols:

Després de les projeccions hi haurà una trobada amb els membres de l’equip d’1 de esos días per a comentar la seua obra.

Dia 19 a les 17:00h

Jeroen Koopman, fundador i director creatiu de la productora holandesa de demanda especialitzada NewBE i jurat de la Secció Oficial de Websèries, presentarà la xarrada  “How to make it to the streamer market” (Com aconseguir entrar en el mercat del streaming), ens parlarà dels seus nous projectes amb Netflix i HBO en coproducció, així com la transició que van fer de sèries de format curt a sèries de format tradicional.

Dia 20 a les 16:00h

El programa 2 de Websèries inclourà la projecció de capítols de:

 

Dia 20 a les 17:00h

Julia Fidel, directora de la secció de sèries de la Berlinale i jurat de la Secció Oficial de Websèries, impartirà la xarrada “Discover the hot tips from Berlinale series director”,  en la qual ens oferirà “recomanacions com a experta i a més parlarem de les últimes tendències en storytelling per a sèries”.

Dia 20 a les 18:00h

L’últim passe de websèries en el programa 3 inclourà la projecció de capítols de:

Ens acompanyaran membres de l’equip d’ambdues websèries per a comentar amb l’audiència les seues produccions.

Recordeu que per a accedir als diferents programes de projeccions podeu comprar en línia la vostra entrada a través de la nostra web.  També podeu accedir al servei de les entrades entrant en les fitxes de cadascuna de les pel·lícules que vulgueu veure.