Noticias Festival
PRESENTACIÓ DEL CARTELL DE LA 38 EDICIÓ

El pròxim 25 de maig revelarem el cartell de la 38 edició de Cinema Jove. La imatge dona un gir de guió aquesta edició en mans de l’il·lustrador JC Guerrero, que, amb el seu ‘alter ego’, Ink Bad Company, signa un cartell on acosta l’animació al relat d’escenes clàssiques del cinema.

El creador seleccionat enguany ha desenvolupat al llarg de la seua trajectòria un gran nombre de treballs i il·lustracions que es mouen en l’entorn cinèfil. El seu treball en Variety, Martini, Bentley, Ray-Ban o Under Armour, on ha realitzat dibuixos i cartells per a publicitat, editorial, disseny d’envasos i música, és una mostra d’això.

Després de conéixer la imatge d’aquesta edició, es projectarà el curtmetratge ‘Sierra’ (Lluna de València 2023 al Millor Curtmetratge), i en exclusiva, com a avanç de la Secció Oficial 2023, els curtmetratges ‘Snow in September’, de la directora Lkhagvadulam Purev-Ochir, i ‘Els amants‘, dirigit per Joan Vives. Per a finalitzar, Hits With Tits posarà la música durant la afterparty.

La presentació tindrà lloc el 25 de maig a les 19 h a la Sala 7 del Teatre Rialto (Accés per C/ Moratin). T’esperem!