Noticias Festival
Presentació del cartell de 36 Cinema Jove el 14 de maig

El divendres 14 de maig, a la Sala 7 de l’Edifici Rialto, es presentarà oficialment el cartell de la 36 edició de Cinema Jove, una imatge que ens acompanyarà durant tot el festival, del 18 al 26 de juny, i que esperem que us agrade tant com a nosaltres.

L’esdeveniment serà presentat pel director del festival, Carlos Madrid. Com a convidat tindrem a Joan Quirós, autor del cartell, qui ens parlarà del procés creatiu i les referències estètiques que han nodrit la imatge del festival enguany.

Després de la xarrada, es projectaran dos curtmetratges: “Panteres”, de Érika Sánchez, guanyadora de l’esment al millor Curtmetratge del Jurat Jove en la passada edició de Cinema Jove i una peça que formarà part de la nostra pròxima Secció Oficial, i que els assistents a la presentació podran gaudir de manera exclusiva.

La cita serà el divendres 14 de maig a les 20 h. a la Sala 7 de l’Edifici Rialto. L’entrada serà lliure fins a completar l’aforament permés per a garantir la seguretat. Recordem que la mascareta serà obligatòria durant tot l’esdeveniment.