Noticias Festival
Preestrena ‘Llenos de gracia’ segon llargmetratge de Roberto Bueso

La 37a edició de Cinema Jove acollirà la preestrena de ‘Llenos de gracia’, segon llargmetratge del director valencià Roberto Bueso, protagonitzat per la guanyadora d’un Goya Carmen Machi (‘Ocho apellidos vascos’, ‘La Tribu’).

El repartiment de la pel·lícula es completa amb Paula Usero -Premi Un Futur de Cinema 2021 i coprotagonista de llargmetratges com ‘Les noces de Rosa’ i ‘#Luimelia’-; Pablo Chiapella (‘La que se avecina’); Nuria González (‘30 monedas’); Anis Doroftei (‘Señor, dame paciencia’) i Manolo Només (‘El buen patrón’, ‘La Fortuna’). A més, la cinta compta amb un grup de joves intèrprets d’entre 9 i 14 anys, un dels quals és Dairon Tallón (‘Black Beach’).

La pel·lícula, el guió de la qual signen Roberto Bueso i Óscar Díaz Cruz, es projectarà el 22 de juny a les 21:00 hores en el Teatre Principal de València, dos dies abans de la seua estrena en sales. Tant el director com l’equip actoral assistiran a l’esdeveniment, emmarcat en les activitats prèvies a l’arrancada oficial de Cinema Jove.