Noticias Encuentro Audiovisual de Jóvenes
Pantalla Jove, una altra secció del festival dedicada a l’educació audiovisual

Pantalla Jove és un projecte didàctic per a l’educació audiovisual que Cinema Jove desenvolupa des de 2015. Inclou una selecció dels millors curts internacionals escollits pels programadors del festival per la seua qualitat i interès formatiu. Estos curts formen part de la programació oficial del festival i són idonis per a estudiants d’audiovisuals de centres educatius valencians i per als participants en la Trobada Audiovisual de Joves.

En cada sessió els curts són presentats i comentats amb els estudiants, reflexionant sobre les imatges i també sobre la pràctica i realització de l’audiovisual. Històries emocionants i variades, que van des de l’animació al documental, amb protagonistes joves en la seua majoria. Així, els estudiants poden pensar el cinema i mirar també el seu reflex en aquesta pantalla que és seua, la Pantalla Jove.

Aquesta activitat formativa, prèvia al inici del festival, està dirigida a estudiants d’audiovisuals i Instituts i se celebra el 14 i 15 de juny al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

Pantalla Jove és una mostra més del compromís del festival per l’educació cinematogràfica.