Noticias Festival
Pantalla Jove, el millor cinema curt per als joves

Pantalla Jove és un projecte didàctic per a l’educació audiovisual que el Festival Internacional Cinema de València Cinema Jove desenvolupa des de 2015. Inclou una selecció dels millors curts internacionals escollits pels programadors del festival per la seua qualitat i interés formatiu.

Estos curts formen part de la programació oficial del festival i són idonis per a estudiants d’audiovisuals de centres educatius valencians i per als participants en la Trobada Audiovisual de Joves.

En cada sessió, els curts són presentats i comentats amb els estudiants, reflexionant sobre les imatges i també sobre la pràctica i la realització de l’audiovisual. Històries emocionants i variades, que van des de l’animació al documental, amb protagonistes majoritàriament joves. Així, els estudiants poden pensar el cinema i mirar també el seu reflex en aquesta pantalla que és seua, la Pantalla Jove.

Per a més informació podeu consultar el dossier de Pantalla Jove açí.

Pantalla Jove està organitzat per Cinema Jove, amb la col·laboració de La Nau Centre Cultural de la Universitat de València i l’Institut Valencià de la Joventut.