Noticias Festival
Nou cicle! El món dels videojocs irromp en Cinema Jove amb ‘Game On’

Durant aquesta edició de Cinema Jove, per primer any, podràs trobar-te amb l’emocionant món dels videojocs, a través de nou pel·lícules. El cicle inclou des de documentals que exploren la història i l’impacte cultural de la indústria fins a emocionants llargmetratges de ficció.

Podràs gaudir de títols procedents del Japó, els Estats Units, França, el Canadà i Espanya a l’aire lliure, del 21 al 29 de juny, en el claustre gòtic del Centre del Carme (CCCC).

Per als més fans dels videojocs, el cicle inclourà una taula redona el 21 de juny en la Fnac, amb experts de la indústria. Una oportunitat per a endinsar-se en les complexitats dels videojocs i explorar la seua influència en la cultura popular contemporània.

Clàssics com a “Juegos de guerra” i “Tron”, fins a exploracions més recents com “ExistenZ” i “Level 5”, cada pel·lícula ofereix una visió única del món dels videojocs i el seu impacte en les nostres vides.

La sinergia entre el cinema i els videojocs serà present amb pel·lícules com “Ace Attorney” i “Scott Pilgrim contra el món”, que porten els mons fantàstics dels videojocs a la pantalla gran d’una manera emocionant i original.

Fes-te amb les teues entrades ací: https://www.cinemajove.com/entradas