Noticias Festival
La música en Cinema Jove

La música està molt present en Cinema Jove. A més de les dues projeccions amb música en directe (la primera sessió del cicle “El joven David Lynch”, el 25 de juny, i la que se celebrarà dijous que ve 29 a les 22:30 amb la pel·lícula ‘Análisis de sangre azul’ i el dj HAL 9000, en la Sala José Sancho), demà, dimecres 28 a les 11 h., es va a impartir la Masterclass “La música, eina narrativa del cinema”, a càrrec de Conrado Xalabarder, especialista de música de cinema.

L’activitat està dirigida a músics i compositors de bandes sonores en la qual s’explicaran quins són les principals claus que fan que la música siga un element fonamental en la construcció d’una pel·lícula, tant perquè aquesta transmeta emocions com, molt especialment, informacions. I per què en el cinema el compositor ha d’actuar més com a cineasta que com a compositor.

I el divendres 30, a les 11 h., en el mateix lloc, la sala José Sancho de l’edifici Rialto, se celebrarà la trobada de productors i músics de cinema organitzat per Musimatge i PAV, “Música visual”, presentat per Miguel Ángel Font. A més, en aquesta trobada es presentarà la nova web de Musimatge que aglutina a compositors de música per a cinema.

 

  • DIMECRES 28

11h. Sala José Sancho. Edifici Rialto

MASTERCLASS: “La música, eina narrativa del cinema” a càrrec de *Conrado *Xalabarder especialista de música de cinema

  • DIJOUS 29

22:30 h .  Sala José Sancho. Edifici Rialto

‘ANÁLISIS DE SANGRE AZUL’: Amb l’assistència de Gabriel Velázquez (productor i co-director) i acompanyament musical en directe a càrrec de DJ H4L 9000.

  • DIVENDRES 30

11 h .  Sala José Sancho. Edifici Rialto

MÚSICA VISUAL: TROBADA DE MÚSICS Y PRODUCTORS