Noticias Festival
Luci Gutiérrez es la creadora de la imatge de la 37a edició

La il·lustradora editorial Luci Gutiérrez (Barcelona, 1977) serà la responsable de
dissenyar el cartell de la 37a edició de Cinema Jove. La seua il·lustració de línia contundent, de senzillesa aparent, així com l’habitual ús de metàfores, d’una narrativa visual semblant a la cinematogràfica, han fet que aquesta professional siga la idònia per a reivindicar la tornada a les sales després de la pandèmia.

El cartell es podrà visualitzar a partir del dijous 19 de maig, dia en què tindrà lloc la presentació oficial de la imatge de la 37 Edició de Cinema Jove. L’acte tindrà lloc a la Sala 7 (Rialto) a les 19.00h.

Amb la seua elecció, la directora d’art del certamen, Ada Diez, aspira a evocar la vivència experiencial del públic en una sala de cinema, marcada per la sensació de formar part del que ocorre en les pel·lícules.

Luci Gutíerrez es conjura amb Cinema Jove, en suma, per a evocar el retorn de la gran pantalla. En termes pràctics, Diez destaca la gran versatilitat de la seua proposta: “Les seues gammes cromàtiques senzilles, caracteritzades per un ús abundant del blanc i negre en contrast amb un o dos colors bàsics, aconsegueixen un gran equilibri de pesos en el cartell i donen gran joc a l’hora de treballar en les seues diferents aplicacions, a més de crear un gran impacte visual, que deixarà empremta en els espectadors”.