Noticias Festival
La gala inaugural de la 37a edició de Cinema Jove recrearà amb música i actors el procés de creació d’una pel·lícula

La 37a edició de Cinema Jove arrancarà oficialment divendres que ve 24 de juny amb un espectacle inaugural en La *Rambleta, en el qual es donarà a conéixer la programació d’enguany i es projectaran dos títols: el llargmetratge alemany ‘ Ich  Ich  Ich’ (*Zora *Rux, 2021) i el curt ‘Se’ns va fer de nit’ (Jorge Cantos, 2022).

Els Germans Coent—Alejandro Portaz i Javier González—signen el guió de la gala inaugural i la de clausura d’enguany, que dirigeix Jaime Pujol, que tindran lloc per primera vegada en La Rambleta, centre cultural que s’incorpora així a la llista de seus vinculades a Cinema Jove

La pel·lícula inaugural serà ‘Ich Ich Ich’ (Zora Rux, 2021), seleccionada en la Quincena de Cannes. El mateix divendres, a les 11.30 hores, la directora presentarà aquesta producció alemanya en la Filmoteca al costat de l’actriu Henriette Confurius.

També es projectarà el curtmetratge ‘Se’ns va fer de nit’ (Jorge Cantos,2022), el guió de la qual va obtindre l’any passat el Premi Projecte Curt Movistar+2021.