Noticias Cortometrajes, Festival,
Oberta l’inscripció Premi Projecte Curt Movistar Plus+ 2022

Cinema Jove comptarà un any més amb el premi Projecte Curt Movistar Plus+, sent aquesta la seua 20a edició. La iniciativa, continuarà donant suport als projectes cinematogràfics brindant a aquests els mitjans necessaris per a la producció d’un curtmetratge. El premi està convocat per Movistar Plus+ en col·laboració amb Pecera Estudio i Free Your Mind.

El projecte premiat rebrà un suport de 9000 € de Movistar Plus+, un patrocini de postproducció d’àudio de Pecera Estudio valorat en 3000 € i un patrocini de postproducció d’imatge a càrrec de Free Your Mind. Una vegada finalitzat el curtmetratge, s’estrenarà durant la 37 edició de Cinema Jove d’aquest 2022.

Poden participar totes les empreses físiques o jurídiques que es troben inscrites com a productores en el Registre d’Empreses Cinematogràfiques i Audiovisuals de l’ICAA, conforme a l’Ordre de 7 de juliol de 1997 (BOE, 14/07/1997, rectificacions en BOE 1/08/1997). També podran participar aquelles empreses físiques o jurídiques inscrites com a productores en el registre d’empreses cinematogràfiques propi d’una Comunitat Autònoma.

Els participants hauran d’enviar abans del 31 de maig de 2022 un màxim de dos projectes que plantegen curtmetratges que no superen els 20 minutos. Per a donar suport a aquest projecte hauran de presentar un dossier d’inscripció complet.

 

Inscriu-te ací

Consulta les bases del Premi Projecte Curt Movistar Plus+