Noticias Festival
Convocatòria de pitch per a projectes de curtmetratge: Curt Creixent 2021
En el marc de la setena edició de Curt Creixent, que se celebrarà els dies 19 i 20 de juny de 2021 a València, es llança la convocatòria de pitch per a projectes de curtmetratge.
Curt Creixent és un espai de trobada sobre el curtmetratge. Reuneix i relaciona a professionals i estudiants de l’audiovisual, la cultura i l’educació, amb sessions de debat, xarrades, projeccions i pitchings. Pretén difondre a tots els públics l’oferta i possibilitats dels formats de cinema breu, i fer valdre l’enorme i creixent potencial creatiu, industrial, social I cultural que té el curtmetratge.
Curt Creixent està organitzat pel departament de Promoció Audiovisual de l’Institut Valencià de Cultura i el Festival Internacional de Cinema de València Cinema Jove.
Els projectes seleccionats es presentaran davant un jurat d’especialistes per a rebre assessorament sobre el seu desenvolupament i distribució. A més, comptaran amb un taller de formació prèvia a la sessió de pitch. Tant la inscripció del projecte en la present convocatòria, com la participació en el taller i la sessió de pitching són gratuïtes.

Més informació:
hola@curtcreixent.org

http://curtcreixent.org