Noticias Festival
Consulta la nostra programació i reserva entrades en Cinema Jove

Des de Cinema Jove anunciem que el nostre programa complet ja està disponible, i a més, s’inaugura un servei de compra i reserva d’entrades en línia per a totes les sessions d’enguany.

Programació completa

Des de hui dilluns podeu consultar la nostra programació completa, tant en la seua versió web com en la versió de descàrrega, per la qual cosa ja podeu fer-vos la planificació del que voleu veure en aquest 36 Cinema Jove: llargmetratges, curtmetratges, websèries, pel·lícules d’anime, pel·lícules de Godard, documentals relacionats amb el disseny, pel·lícules d’institut o repassar l’obra de Lynne Ramsay… per quina començareu?

Entrades en línia

Si teniu clar a quines sessions anireu, podreu fer-ho a través del nostre servei d’entrades en línia, diferenciant entre les entrades de pagament, els cicles gratuïts i les gales amb invitació. Aquesta eina s’inaugura per primera vegada enguany i esperem que ajude a agilitar el procés de compra i evite aglomeracions en les taquilles de cada sessió.

Podeu accedir al servei d’entrades en línia des de la secció d’entrades general en el menú d’inici o buscar l’entrada precisa en la fitxa tècnica de la pel·lícula que us interesse, clicant en el botó “reservar entrada”.

Estem comptant els dies per a començar i esperem veure-us a tots en les nostres diferents seus.