Noticias Festival
Cinema Jove s’inaugura amb una adaptació per a nadius digitals de “Romeo i Julieta”
  • La gala d’inauguració convertirà el Teatre Principal en un institut de secundària
  • La pel·lícula inaugural serà una reinvenció de Romeo i Julieta a l’actualitat

La gala d’inauguració de la 36 edició de Cinema Jove se celebra demà dissabte, 19 de juny, en el Teatre Principal, amb la projecció i estrena a Europa del clàssic de Shakespeare “Romeo y Julieta” en una adaptació a les noves generacions digitals titulada “R#J”.

Com és habitual, la gala s’emmarca dins d’un esdeveniment teatralitzat, conduït per l’actor i director, Jaime Pujol, en el qual a poc a poc s’aniran desgranant els continguts del festival a través d’un fil argumental de diversos personatges. Per a l’ocasió, els personatges són alumnes d’un institut que afronta l’últim dia del curs escolar. Totes les trames entre ells són prèvies a visitar el festival Cinema Jove.

Reinterpretació d’un clàssic

L’òpera prima experimental de Carei Williams va tindre un gran acolliment en Sundance i en paraules del director de Cinema Jove, Carlos Madrid, “és tremendament atractiva en les seues formes, plans, música i, sobretot, perquè reflecteix més que cap altra pel·lícula que puguem veure en el panorama actual, la manera de relacionar-se entre els més joves”.

La renovada versió de “Romeo y Julieta” incorpora a la trama les xarxes socials Tik Tok, Instagram, WhatsApp, Spotify, Facetime i Facebook, i està ambientada a Verona (Califòrnia).

L’accés tant a la gala com a la projecció és gratuït però requereix invitació: podeu aconseguir la vostra en la nostra web d’entrades en línia.