Noticias Valencia Capital del Diseño
Cinema Jove s’alia amb València World Design Capital per a una exposició de cartells de pel·lícules

Cinema Jove i València Capital Mundial del Disseny 2022 presenten l’exposició ‘El festival en cartells‘: una selecció de 33 cartells dels llargmetratges, curtmetratges i websèries de Secció Oficial projectats durant el festival en els últims anys.

Aquesta exposició suposa una revaloració de la peça gràfica que condensa l’essència de cada obra i que serveix de reclam per a l’espectador. Serà, a més, una oportunitat per a contemplar aquests dissenys fora del context del cinema, en un entorn diferent que afavoreix l’observació reposada.

El festival en cartells‘ s’inaugurarà el pròxim 15 de juny a les 20:00h en l’Octubre CCC (Carrer Sant Ferran, 12, València) i es mantindrà fins al dia 20 de juliol.

També en l’Octubre CCC, durant els dies 19 i 20 de juny, Cinema Jove mantindrà la col·laboració amb la València World Capital Design amb el cicle “València Capital del Disseny”, on es projectaran els documentals ‘Making It’ (Tony Moorman, 2015), ‘El hombre que diseñó España’ (Andrea G. Bermejo i Miguel Larraya, 2019), ‘The Happy Film’ (Stefan Sagmeister, Ben Nabors, Hillman Curtis, 2016) i ‘The Proposal’ (Jill Magid, 2018)‘, tots dedicats al món del disseny en els seus diferents àmbits.

Recordem que com merescut homenatge a la labor del cartell i el talent dels seus dissenyadors, Cinema Jove atorgarà enguany, per primera vegada en les seues 36 edicions d’història, el premi al millor cartell.