Noticias Beats & Frames 2, Festival,
Beats & Frames 2: cine y música electrónica

Després de la projecció en 2018 d’un ampli ventall de films sobre la música electrònica, Cinema Jove continua la seua aposta per la secció Beats & Frames. En aquesta ocasió amb una eclèctica dupla de llargmetratges que tracta el gènere musical des d’altres perspectives, masterclass del guanyador del Goya a Millor Banda Sonora, Olivier Arson, i una sessió de DJs en Radio City.

Ectasy ens submergeix en els clubs d’Edimburg i Amsterdam, i el seu argument ens endinsa en les pistes de ball on sonen Primal Scream, Orbital o Paul Oakenfold.
I si bé pot sorprendre l’elecció del thriller polític El Reino, aquest entra per dret propi: la seua banda sonora electrònica és obra d’Olivier Arson, qui es va alçar amb el Goya 2019 per aquest treball.

Arson realitzarà una masterclass el dimecres 26 a les 19 h per a explicar-nos els secrets de la composició d’una banda sonora i la particularitat de dotar a un thriller de música electrònica. Després gaudirem de la pel·lícula El Regne i, a partir de les 22.30 h, ens submergirem en una dj session única amb: Plaktom, Volumens AV Dj Set, Isis, Camilo San Juan, D_Journalist.

Llargmetratges

EL REINO

Rodrigo Sorogoyen

Espanya, 2018 | Color 131 min. Digital | VOSAngl.

G.: Isabel Peña, Rodrigo Sorogoyen

Antonio de la Torre, Josep Maria Pou, Nacho Fresneda, Ana Wagener

Un polític espanyol amb un estil de vida de classe alta basat en negocis il·legals amenaça de destruir tot el seu partit després que un periòdic l’expose a l’opinió pública.

26 jun· dimecres ·20 h

IRVINE WELSH’S ECSTASY

Rob Heydon

Canadà, 2011 | Color 99 min. Digital | VOSE

G.: Rob Heydon, Ben Tucker, basat en el relat The undefeated del llibre Ecstasy d’Irvine Welsh

Adam Sinclair, Kristin Kreuk, Billy Boyd

Un traficant de drogues escocès de poca volada està tractant de descobrir el seu camí en la vida quan coneix a una canadenca que busca un canvi després d’eixir d’una mala relació.

27 jun· dijous · 20 h