Noticias Festival
Movistar+, junt amb Pecera Estudio, obri la convocatòria per al seu premi a guió de curt en Cinema Jove
  • Les empreses interessades a participar hauran de presentar els seus projectes abans del 5 de juny
  • Enguany s’estrenarà en Cinema Jove el projecte guanyador de l’anterior edició, Les bones nenes, de Clara Roquet

Movistar+, en col·laboració amb Pecera Estudio, convoca el 16º Premi Projecte Curt Movistar+ en el context de Cinema Jove. Aquesta iniciativa pretén donar suport a la producció de curts a fi de facilitar als seus guanyadors la realització d’una peça fílmica. Així va succeir en 2016 amb la proposta de Clara Roquet Les bones nenes, que serà exhibida en la inauguració d’aquesta edició del Festival Internacional de Cine de València, el 23 de juny.

La convocatòria està oberta fins al 5 de juny, i en aquesta poden participar totes les empreses físiques o jurídiques que es troben inscrites com a productores en el Registre d’Empreses Cinematogràfiques i Audiovisuals de l’ICAA. També podran concursar aquelles empreses físiques o jurídiques inscrites com a productores en el registre d’empreses cinematogràfiques propi d’una comunitat autònoma.

Cada empresa podrà presentar un màxim de dos projectes, la durada màxima dels quals no podrà excedir els 20 minuts.

L’obra seleccionada serà premiada amb 9.000 euros destinats a la realització del curt i rebrà un patrocini per a la postproducció d’àudio valorat en 3.000 euros, que consistirà en disseny de so, edició, gravació d’efectes, doblatges, locucions, gravació i mescla musical.

El curtmetratge guanyador haurà d’estar rodat en la seua totalitat abans del 15 de març de 2018 i s’estrenarà a escala nacional, i fora de concurs, durant la celebració de la 33 edició de Cinema Jove, al juny de 2018.

El Festival Internacional de Cine de València – Cinema Jove està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, i té com a objectiu la promoció de jóvens cineastes. La cita amb les últimes tendències de l’audiovisual està programada del 23 de juny a l’1 de juliol.