Noticias Festival
17º Premio Proyecto Corto de Movistar + y Pecera Estudio

Movistar+, junt amb Pecera Estudio, obri la convocatòria per al seu premi a guió de curt en Cinema Jove

  • Les empreses interessades en participar hauran de presentar els seus projectes abans del 20 de maig
  • Enguany s’estrenarà en Cinema Jove el projecte guanyador de l’anterior edició, ‘La noche’, de Martín Romero

Movistar+, en col·laboració amb Pecera Estudio, convoca el 17º Premio Proyecto Corto Movistar+ en el context de Cinema Jove. Aquesta iniciativa pretén recolzar la producció de curts facilitant als seus guanyadors la realització d’una peça fílmica. Així va succeir en 2017 amb la proposta de Martín Romero, ‘La noche’, que serà exhibida en la inauguració d’aquesta 33 edició del Festival Internacional de Cinema de València, el 22 de juny.

La convocatòria està oberta fins al 20 de maig, i en ella poden participar totes les empreses físiques o jurídiques que es troben inscrites com a productores en el Registro de Empresas Cinematográficas y Audiovisuales de l’ICAA, conforme a l’Ordre de 7 de juliol de 1997. També podran concursar aquelles empreses físiques o jurídiques inscrites com a productores en el registre d’empreses cinematogràfiques propi d’una Comunitat Autònoma.

Cada empresa podrà presentar un màxim de dos projectes, la durada màxima dels quals no podrà excedir els 20 minutos. S’hauràn d’enviar dues còpies impreses en paper a les oficines del Festival Internacional de Cinema de València – Cinema Jove, amb el títol de 17º Premio Proyecto Corto Movistar+, a l’adreça Plaça de l’Almoina, 4 – 1º, 46003 València. En la capçalera de l’enviament hauran de figurar, per separat, els logotips de Cinema Jove, de Movistar+ i de Pecera Estudio. A més, s’haurà d’enviar una versió digital del dossier a: info@cinemajove.com

 

CONSULTA LES BASES

L’obra seleccionada serà premiada per Movistar+ amb 9.000 euros destinats a la realització del curt. La televisió de pagament adquireix a canvi els drets d’emissió per dos anys, amb un nombre il·limitat de passades. El primer any serà en exclusivitat.

Així mateix, el projecte guanyador rebrà un patrocini per a la postproducció d’àudio per part de Pecera Estudio, valorat en 3.000 euros, que consistirà en disseny de so, edició, enregistrament d’efectes, doblatges, locucions, enregistrament i mescla musical. El premi no inclou les mescles Dolby ni la contractació externa de dobladors, locutors, tècnic d’efectes sala… El treball es durà a terme en Pecera Estudio.